8 Mayıs 2015 Cuma

Whatsapp'tan yeni bir uygulama

Whatsapp'ın mavi tik uygulamasından sonra bomba bir uygulama daha geldi


Yeni çıkarılan mavi tik ile birçok olumsuzluğa yatkın olan uygulama, Whatsapp sevenler üzülmeye devam edecek. WhatsDog her ne kadar Whatsapp entegreli bir uygulama olsa da birebir Whatsapp ile bir bağı yok.


WHATSDOG NEDİR NEREDEN ÇIKTI?

WhatsDog yukarıda da belirttiğimiz üzere birçok kişinin ilişkisinin bitmesine sebep olan ilişkilerde yaşanan güven çatlağını biraz daha çatırdatan uygulama olarak hayatımıza girmiş bulunuyor.

WhatsDog sevdiğiniz ya da takip etmek istediğiniz bir kişinin tüm Whatsapp haraketlerini takip edebiliyorsunuz.

Bu takip tabii ki takip ettiğiniz kişinin mesajlaşmalarını okumak anlamına gelmiyor. Whatsapp 'da ne zaman çevrim içi olup olmadığı ve ne kadar çevrim içi kaldığı bilgisini görebiliyorsunuz.

Uygulamayı kullanmaya başladığınız tarihten itibaren takip etmek istediğiniz numara hakkında size veriler sunan WhatsDog ile takip ettiğiniz numaranın online olması ile sizi uyarıyor bu uygulama sayesinde en çok şikayet edilen konu ise uygulama içi çıkan ve can sıkıcı olan reklamlar bunuda WhatsDog 10 TL ile çözmenizi de mümkün kılıyor 10 TL WhatsDog 'a bağış yaparak bir daha hiçbir reklam ile karşılaşmayacaksınız.

WhatsDog İNDİR


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir.

* Eğer bir konuda kırık link fark ederseniz. Yorum atmanız durumunda en kısa sürede link yenilenir.

* Her hangi bir oyun ve uygulama cihazınızda çalışmazsa bilgi almak yada cihazınıza uygun dosyayı istemek için yorum atabilirsiniz.

* Sitemizde paylaşılan tüm konu ve içerikler androidsitem.net sayfasına aittir ve kaynak belirtilmeden paylaşılması yasaktır.