7 Mayıs 2015 Perşembe

Galaxy S5 Dokunmatik Ekran Sorunu

Galaxy S5 Dokunmatik Ekran Sorunu ve Çözümü KESİN ÇÖZÜMÜ


Yapılan araştırmalara göre S5’in zaman zaman bazı dokunmaları algılamadığı ya da bazen dokunulmadığı halde tıklama işlemlerini gerçekleştirdiği duyumunu aldık.

ÇÖZÜMÜ NEDİR?

Telefonunuzun ekran koruyucusu arasında hava boşlukları olmadığından veya önce telefon kabınızın cihazınızın ekranına farklı bölgelerden temas etmediğinden emin olunuz. Bu tarz gözlemleriniz varsa ekran koruyucunuz ile telefon kabınızı çıkararak tekrar deneyin sorunun çözülüp çözülmediğine bakın.

Cihazınızın ses kapama ve açma tuşuna basınız. Telefon önce titreşim çıkaracak ve ardından kapanacaktır kapandıktan sonra cihazınızı tekrardan açın bu işlem geçici dosyaları silecektir böylece sorununuz ortadan kaldırılacaktır.

Sorun düzelmediyse cihazınızın ekranını mikrofiber bir bez ile temizleyin ve tüm bu işlemler bir sonuç vermediyse cihazının içindeki dosyaları kopyalayarak fabrika ayarlarına geri döndürün.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir.

* Eğer bir konuda kırık link fark ederseniz. Yorum atmanız durumunda en kısa sürede link yenilenir.

* Her hangi bir oyun ve uygulama cihazınızda çalışmazsa bilgi almak yada cihazınıza uygun dosyayı istemek için yorum atabilirsiniz.

* Sitemizde paylaşılan tüm konu ve içerikler androidsitem.net sayfasına aittir ve kaynak belirtilmeden paylaşılması yasaktır.