22 Mayıs 2015 Cuma

İmei Numarası Silinenler buraya

İmei numarası silinenler ve çözüm arayanlar makalemizi okumanızı tavsiye ederiz


Bu makalemizde imei numarası silinen arkadaşlar için birkaç çözüm yolundan bahsedeceğiz. Çoğunlukla Samsung Galaxy cihazlarda yaşanan ve oldukça can sıkıcı bir durum haline gelen bu durumun içinden nasıl çıkacağız hep birlikte bakalım.

Cihazınız bir gün sizlere arama yapmaya çalıştığınızda Ağda kayıtlı değil hatası verdiyse ve *#06# yaptığınızda imei numarası null/null veya cihazın arka kapağından farklı bir numara gösteriyse yolunda gitmeyen bir durum var demektir. Şimdi Galaxy S3 ile Galaxy S4 cihazlarında karşılaşılan bu durumlara bakalım. 

Kullandığınız telefona Odin üzerinden cihazınızdaki Android sürümüne ve Roma uygun Modem ve Kernel atmanız gerekiyor daha sonra ise bu patch leri cihazınıza flashlayarak bu sıkıntının üzerinden gelebileceksiniz Ağda Kayıtlı değil sorununu ortadan kaldırabilirsiniz.

Siz telefonunuzun İmei numarasını NULL/NULL olarak görüyorsa Kies üzerinden Emergency Modu üzerinden cihazınıza resmi en son sürüm Android güncellemesini yükleyin ve cihazınızdaki en son yüklü imei'nin geri geldiğini göreceksiniz.

Son olarak ise bu işlemi yaptınız imei sorununuz düzeldi ancak Ağda kayıtlı değil hatasını almaya devam etmekteyseniz Galaxy S3 cihazınıza S4 Revolution Romunu Yükledikten Sonra

s4 revolution rom buradan indirebilirsiniz


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir.

* Eğer bir konuda kırık link fark ederseniz. Yorum atmanız durumunda en kısa sürede link yenilenir.

* Her hangi bir oyun ve uygulama cihazınızda çalışmazsa bilgi almak yada cihazınıza uygun dosyayı istemek için yorum atabilirsiniz.

* Sitemizde paylaşılan tüm konu ve içerikler androidsitem.net sayfasına aittir ve kaynak belirtilmeden paylaşılması yasaktır.