17 Mayıs 2015 Pazar

Galaxy S6 Active görselleri

Beklendiği üzere Samsung, Galaxy S6 adı altında yeni ürünlerini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Firmanın son birkaç yıldır gelenek haline getirdiği Active ve mini telefonların yaz dönemine kadar tanıtılması bekleniyor. Bahsini ettiğimiz modellerden Galaxy S6 Active’in görselleri internete sızdı.


Galaxy S6’nın suya toza ve darbelere karşı dayanıklı sürümü ön düzen itibariyle Galaxy S5 Active modelini yansıtıyor telefonun arka bölümünde ise tasarım noktasında değişiklikler mevcut durumda Galaxy S6 Active’de kamera LED flaş ve nabız ölçer sensörünün konumu Galaxy S6 ile aynı Galaxy S6’da alt bölüme yerleştirilen hoparlör Active modelinde ise arka kısımda yer alıyor. Parmak izi sensöründen yoksun olacak telefonda IP67 ya da IP68 sertifikasının yanında 810G sertifikası da bulunacak.

Telefonun teknik özellikleri ise; 

  1. 5.1-inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü Super AMOLED ekran
  2. 64 bit sekiz çekirdekli, 7420 işlemci
  3. 3GB RAM, 16MP arka kamera
  4. 5MP ön kamera
  5. 3.500mAh kapasiteli pil


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir.

* Eğer bir konuda kırık link fark ederseniz. Yorum atmanız durumunda en kısa sürede link yenilenir.

* Her hangi bir oyun ve uygulama cihazınızda çalışmazsa bilgi almak yada cihazınıza uygun dosyayı istemek için yorum atabilirsiniz.

* Sitemizde paylaşılan tüm konu ve içerikler androidsitem.net sayfasına aittir ve kaynak belirtilmeden paylaşılması yasaktır.